Kom jij bij ons werken?

Lijkt het jou leuk om bij een allround en no-nonsense, breed georiënteerd installatiebedrijf te werken waar je ruimte krijgt voor eigen ontwikkeling? Ben je op zoek naar een andere baan, BBL of stageplek? Mogelijk zijn wij het bedrijf waar jij je op je plek bent.

Als erkend leerbedrijf bieden we jou alle handvatten en begeleiding die je nodig hebt voor je stage of BBL traject. Ons team bestaat uit een tiental installateurs die uit de regio rond Ede/Barneveld komen. Door met verschillende collega’s mee te gaan op klus doe je bij ons veel ervaring op in bijvoorbeeld de bouw van een nieuwe wijk, winkelpand, appartementencomplex of woonhuis.

Wie zoeken wij?

Wij bieden stages en BBL trajecten voor niveau 2 t/m 4 monteurs elektrotechniek. Bevalt je periode bij ons van beide kanten goed dan hebben we de mogelijkheid om daarna in dienstverband te komen. Ook hebben momenteel wij ruimte voor ervaren monteurs. Wil je liever aan de slag als werkvoorbereider? Neem gerust even contact met ons op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Wat doen wij?

Als elektrotechnisch installatiebedrijf bieden wij diverse diensten aan. Zo doen we veel nieuwbouw van utiliteit en woningen en we doen onderhoud bij onze vaste klanten. Onze werkzaamheden variëren van standaard elektra installaties tot domotica, brand- en inbraakbeveiliging. Ook doen we steeds meer op het gebied van duurzame installaties zoals PV, warmtepompen, laadpalen en batterijopslag. Kwaliteit bieden staat bij ons voorop, daarom werken werken we ook met een aantal keurmerken.

Neem vrijblijvend contact op!

Nieuwsgierig of wij iets voor jou kunnen betekenen? Bel ons of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie.

Projecten


Contact

Lunterseweg 90
6718 WH EDE
Postbus 190
6740 AD LUNTEREN
T (0318) 48 24 44
E info@hitech-vanegdom.nl

Kom langs in onze showroom!
(Graag even bellen van tevoren)
Ma-vr van 09.00uur t/m 17.00uur

 

Keurmerken