MyEnergi: laden en opslaan

MyEnergi biedt een totaaloplossing voor elektrisch laden, energie besparen én opslaan. Door de slimme apparaten Zappi en Eddi en Libbi batterij van MyEnergi wordt het mogelijk om de zelf opgewekte van uw zonnepalen zoveel mogelijk zelf te gebruiken tot wel 100%. Zo hoeft u dus weinig of zelfs niets meer terug leveren aan het net.

De producten zijn ook afzonderlijk aan te schaffen. MyEnergi biedt de volgende producten;

Zappi

Zappi is een slimme EV-lader, die meer kan dan enkel uw elektrische auto laden. Dankzij optionele laadprogramma’s kunt u efficiënt gebruik maken van 100% groene stroom van uw eigen PV- of windenergie-installatie. Eenvoudige bediening vanuit de MyEnergi app, maakt gebruik van load balancing zodat hij automatisch oplaadt tegen de meest voordelige laadtarieven en heeft 3 jaar garantie.

Eddi

Verbruikt u niet alle stroom die u zelf opwekt? Dan gaat het overschot normaal gesproken terug naar het net. Door gebruik te maken van de slimme energie-omleider Eddi kunt u dit overschot echter ook gebruiken voor uw verwarmingssystemen. De Eddi werkt met een warmwaterboiler en vloerverwarming, kan gecombineerd worden met de Zappi en heeft draadloze verbinding.

Libbi

Batterij opslag toekomstmuziek? Het kan u nu al veel voordeel opleveren. De Libbi is een slimme batterij die automatisch beslist wanneer het elektriciteit levert en opslaat op basis van hoeveel energie u gebruikt, hoeveel u opwekt met uw zonne-energie en het elektriciteitstarief dat u gebruikt. Zo maak je optimaal gebruik van je overtollig opgewekte energie tegen de goedkoopste energieprijs. De libbi is vanaf september 2023 leverbaar.

Projecten


Contact

Lunterseweg 90
6718 WH EDE
Postbus 190
6740 AD LUNTEREN
T (0318) 48 24 44
E info@hitech-vanegdom.nl

Kom langs in onze showroom!
(Graag even bellen van tevoren)
Ma-vr van 09.00uur t/m 17.00uur

 

Keurmerken en certificaten