Verlichting

Verlichting is een onmisbaar onderdeel in uw woning, zakelijk pand of buitenterrein. Licht is functioneel, maar bepaalt ook in grote mate de sfeer in het interieur en de tuin. Bovendien wordt steeds meer bekend over de rol die licht speelt bij de gezondheid van mens en dier, waar bijvoorbeeld speciale daglichtsystemen voor ontworpen worden. Ook bij verduurzaming van panden is verlichting een belangrijk onderdeel, zoals de omschakeling naar LED.

Wij denken graag met u mee over het toepassen van verlichting in uw woning, tuin, zakelijk pand of stal. Wij kunnen zowel laagdrempelig advies bieden als een compleet lichtplan. We werken met verschillende kwaliteitsmerken (o.a. SLV) met een ruime keuze aan stijlen en functionaliteiten.

Qua comfort heeft verlichting veel te bieden en de mogelijkheden zijn eindeloos. Van een enkele staande interieurlamp tot het compleet aansturen van alle verlichting door middel van domoticasystemen en mogelijkheden om op vaste tijden in- en uit te schakelen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden.

Projecten


Contact

Lunterseweg 90
6718 WH EDE
Postbus 190
6740 AD LUNTEREN
T (0318) 48 24 44
E info@hitech-vanegdom.nl

Kom langs in onze showroom!
(Graag even bellen van tevoren)
Ma-vr van 09.00uur t/m 17.00uur

 

Keurmerken