Keurmerken

Leveren van topkwaliteit vinden wij erg belangrijk. Daarom zijn wij trots op de diverse keurmerken waarvoor wij gecertificeerd zijn, waarmee onze kwaliteit door een onafhankelijke instantie wordt beoordeeld. Onze keurmerken vindt u op deze pagina.

DEKRA BRL6000

Het BRL 6000 kwaliteitskeurmerk is het bewijs dat je als installateur alle kennis en kunde in huis hebt om installatie(s) te ontwerpen, leveren, plaatsen en onderhouden volgens de richtlijnen van het Bouwbesluit en overige wet- en regelgeving.

Het BRL 6000-keurmerk omvat:
– ontwerp, installatie en beheer van installaties;
– elektrotechnische installaties;
– gastechnische installaties;
– leidingwaterinstallaties;
– Bodem Energie Systeem (BES).

DEKRA BORG Technisch Beveiligingsbedrijf

Het BORG certificaat voor inbraakbeveiliging levert onafhankelijk bewijs van vakmanschap en betrouwbaarheid. Het certificaat is opgedeeld in een productcertificaat voor bouwkundige inbraakbeveiliging en een voor het leveren van alarminstallaties. Het BRL BORG-inbraak certificaat is gebaseerd op het certificatieschema BORG Beveiligingsbedrijf. Als onafhankelijke certificerende instantie toetst DEKRA of een bedrijf voldoet aan de criteria van dit schema. Er wordt getoetst of het personeel over de juiste capaciteiten beschikt en of toegepaste systemen betrouwbaar zijn en volgens de geldende installatievoorschriften worden onderhouden.

Install Q

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. InstallQ verleent erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven. Ze schrijven certificeringsregelingen en informeren daarover. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in installatietechniek.

Wij hebben de volgende erkenningen en certificaten van InstallQ:

  • Elektrotechnisch installateur
  • InstallQ Zonnestroomsystemen Groot, incl. klein

Certificaten

  • BRL6000-01 elektrotechnische installaties woningen
  • BRL6000-02 elektrotechnische installaties (t/m 3 x 80A,Utiliteit)
  • BRL6000-03 elektrotechnische installaties (vanaf 3 x 80 A)

Wij leiden vakinstallateurs op!

Erkend Leerbedrijf

Wij zijn aangesloten als leerbedrijf bij SBB: Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Studenten krijgen zo de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. En als bedrijf beschikken we nu en in de toekomst over de vakmensen die we in de sector nodig hebben.

SBB is een professionele organisatie in het hart van het middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. Ze voeren taken uit in opdracht van het ministerie van OCW, zoals het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, onder andere voor stages en leerbanen.

Barneveldse Techniek Opleiding

Binnen de Barneveldse Techniek Opleiding werken de coöperatie bedrijven, MBO-Amersfoort en het Hoornbeeck College samen aan het begeleiden van vakkundige technische talenten. BTO is een plek waar jij als technisch talent leert werken, en werkend leert. In het moderne opleidingscentrum in Barneveld volg je een technische mbo-opleiding op niveau 2 of 3. Hierdoor kun je als geslaagde monteur direct als volwaardige collega aan de slag bij één van de BTO-lidbedrijven.

Domotica

Uw woning slimmer maken? Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het aanleggen van KNX systemen.

Projecten


Contact

Lunterseweg 90
6718 WH EDE
Postbus 190
6740 AD LUNTEREN
T (0318) 48 24 44
E info@hitech-vanegdom.nl

Kom langs in onze showroom!
(Graag even bellen van tevoren)
Ma-vr van 09.00uur t/m 17.00uur

 

Keurmerken en certificaten