Zakelijk

Onze klanten weten ons al jaren te vinden voor grote en kleinere projecten:

Midden- en kleinbedrijf
We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van complete technische installaties op maat, inclusief service en onderhoud. Daarbij bieden we tal van mogelijkheden op het gebied van LED-verlichting (inclusief verlichtingsplan en terreinverlichting), het verzorgen van toegangscontrole, brand- en ontruimingsinstallaties, klimaat- en ventilatiesystemen, intercomsystemen en beveiligingssystemen. We zijn daarin betrokken bij onze klanten en onderhouden nauwe contacten met aannemers en onderaannemers. Als er een storing is, dan zij wij altijd bereikbaar en indien nodig snel ter plaatse om te helpen.

Scholen en kerken
We hebben ruime ervaring met het verzorgen van totaalinstallaties van publieke gebouwen zoals scholen en kerken. Veiligheid en maatwerk staat hierbij voorop. We geven advies over duurzame oplossingen, een gezond binnenklimaat en een goed lichtplan. We verzorgen alles van bekabeling tot brandmeld-, geluids en beveiligingssystemen.

Utiliteitsbouw
We hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende bouwprojecten. We hebben hiervoor alle technische installatietechnieken in eigen beheer, volledig up to date volgens de meest moderne en duurzame mogelijkheden. Elektronische installaties, klimaatsystemen, besturingssystemen, verlichting (met passend lichtplan), gebouwbeheerssystemen, brandmeldinstallaties, beveiligingsinstallaties en domotica. Ook zijn wij gecertificeerd zonnepanelen-installateur.

Seriematige woningbouw
Moderne woningbouwprojecten vragen om duurzame en luxe installatietechnieken van hoge kwaliteit. Omdat we een totaalpakket van installaties aanbieden kunnen we efficiënt werken.

Bekijk recente projecten

Projecten


Contact

Lunterseweg 90
6718 WH EDE
Postbus 190
6740 AD LUNTEREN
T (0318) 48 24 44
E info@hitech-vanegdom.nl

Kom langs in onze showroom!
(Graag even bellen van tevoren)
Ma-vr van 09.00uur t/m 17.00uur

 

Keurmerken