SLV Verlichting

De juiste verlichting is een essentieel onderdeel voor uw woning of (zakelijk) pand. Met lampen voeg je niet alleen licht toe, maar ook design. Met kleurtemperatuur en lichtintensiteit kan je spelen om in een ruimte een bepaalde sfeer te creëren. In ons lichtadvies houden we onder andere rekening met uw gebruikswensen, stijl van uw interieur/exterieur, duurzaamheid en eventuele verlichtingsnormen.

Er zijn talloze mogelijkheden qua verlichting. Van plafondspots tot hanglampen en staande lampen, van gevellampen tot tuinverlichting; het aanbod is enorm en het kan soms lastig zijn om hier keuzes in te maken. Wij denken graag met u mee en kunnen u voorzien van een passend lichtadvies. Naast SLV hebben wij veel merken tot onze beschikking, zodat we altijd een passend product voor u kunnen vinden.

Bent u bezig met een nieuwbouwproject? Dan is het raadzaam om al in een vroeg stadium een lichtplan te laten maken. Dan kan hier zoveel mogelijk al rekening mee worden gehouden in de aanleg van de infrastructuur en kunnen leidingen bijvoorbeeld mooi worden weggewerkt.

Projecten


Contact

Lunterseweg 90
6718 WH EDE
Postbus 190
6740 AD LUNTEREN
T (0318) 48 24 44
E info@hitech-vanegdom.nl

Kom langs in onze showroom!
(Graag even bellen van tevoren)
Ma-vr van 09.00uur t/m 17.00uur

 

Keurmerken en certificaten