Over ons

Hi-tech Van Egdom is een installatiebedrijf waar het waarborgen van de beste kwaliteit en veiligheid voorop staat. Ons bedrijf is van oudsher een familiebedrijf en erop gericht een tevreden klantenkring op te bouwen in de verschillende disciplines waarin wij actief zijn. Ons team werkt secuur en klantvriendelijk, met aandacht voor de wensen van onze klanten.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?
Woningbouw
U kunt bij ons terecht voor het totaalpakket aan technische installaties van hoge kwaliteit. Denk daarbij aan de complete elektrotechnische inrichting van uw huis en erf, LED-verlichtingssystemen en lichtplannen met advies en installatie op maat, verwarming, inbraakalarm en (camera)-beveiligingssystemen, geluidsinstallaties, domotica-systemen en oplaadpunten voor elektrische auto’s. Wij denken met u mee over de meest praktische én de meest mooie (of onzichtbare) installatie van het elektra bij u thuis. Ook verzorgen we keuringen en zijn we volledig gecertificeerd om zonnepanelen te plaatsen. Daarnaast zijn wij dealer van kwaliteitsvolle witgoedmerken, u kunt in in onze showroom terecht kunt voor passend advies.

Midden- en kleinbedrijf
We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van complete technische installaties op maat, inclusief service en onderhoud. Daarbij bieden we tal van mogelijkheden op het gebied van LED-verlichting (inclusief verlichtingsplan en terreinverlichting), het verzorgen van toegangscontrole, brand- en ontruimingsinstallaties, klimaat- en ventilatiesystemen, intercomsystemen en beveiligingssystemen. We zijn daarin betrokken bij onze klanten en onderhouden nauwe contacten met aannemers en onderaannemers. Als er een storing is, dan zij wij altijd bereikbaar en indien nodig snel ter plaatse om te helpen.

Scholen en kerken
We hebben ruime ervaring met het verzorgen van totaalinstallaties van onder andere scholen en kerken. Veiligheid en maatwerk staat hierbij voorop. We geven advies over duurzame oplossingen, een gezond binnenklimaat en een goed lichtplan. We verzorgen alles van bekabeling tot brandmeld-, geluids en beveiligingssystemen.

Utiliteitsbouw
Onze zakelijke klanten weten ons al jaren te vinden voor uiteenlopende bouwprojecten. We hebben hiervoor alle technische installatietechnieken in eigen beheer, volledig up to date volgens de meest moderne en duurzame mogelijkheden. Elektronische installaties, klimaatsystemen, besturingssystemen, verlichting (met passend lichtplan), gebouwbeheerssystemen, brandmeldinstallaties, beveiligingsinstallaties en domotica. Ook zijn wij gecertificeerd zonnepanelen-installateur.

Seriematige woningbouw
Moderne woningbouwprojecten vragen om duurzame en luxe installatietechnieken van hoge kwaliteit. Omdat we een totaalpakket van installaties aanbieden kunnen we efficiënt werken.

Certificering
Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen aan onze klanten vinden wij certificering belangrijk. We zijn aangesloten bij de volgende keurmerken en instanties:
DEKRA BRL 6000
DEKRA Borg Techniek Veiligheid
Techniek Nederland
Intall Q
Erkend Leerbedrijf
Barneveldse Techniek Opleiding

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Projecten


Contact

Lunterseweg 90
6718 WH EDE
Postbus 190
6740 AD LUNTEREN
T (0318) 48 24 44
E info@hitech-vanegdom.nl

Kom langs in onze showroom!
(Graag even bellen van tevoren)
Ma-vr van 09.00uur t/m 17.00uur

 

Keurmerken en certificaten