SOLARWATT

Wij zijn Premium Partner van Solarwatt: een vooraanstaand Duits bedrijf in zonnepanelen.

Solarwatt is Europees marktleider in glas-glas zonnepanelen en staat voor een topkwaliteit product wat vooroploopt in milieuvriendelijke productie van zonnepanelen, hergebruik van grondstoffen, een arbeidsvriendelijke werkomgeving en innovatie. In 2022 hebben ze zelfs de prestigieuze Silver Cradle to Cradle-certificering behaald!

Solarwatt levert niet alleen zonnepanelen, maar biedt ook een volledig gebruiksvriendelijk energiemanagement systeem voor thuisgebruik en energieopslag. Zo hebben ze in samenwerking met BMW de thuisbatterij SOLARWATT Battery flex ontwikkeld.

Waarom Solarwatt?

Europees fabrikaat: Zowel het hoofdkantoor áls de productielocaties bevinden zich in Duitsland. Voor een aantal productielijnen geldt zelfs dat alle grondstoffen binnen Europa afkomstig zijn.

Als beste getest: door de Consumentenbond in 2022

Topkwaliteit product: panelen worden naast de vereiste IEC normen onderworpen aan zware kwaliteitstesten op onder andere bestendigheid tegen invloeden als hagel en ammoniak.

Juridisch claimbare garantie: Omdat Solarwatt een Duits bedrijf is, en dus onderdeel is van de EU, zijn de garanties juridisch gezien in de praktijk altijd te claimen. Bij aanschaf krijgt u 30 jaar all-in garantie op Solarwatt zonnepanelen en een gratis allrisk verzekering.

Snelle, lokale service: Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland, maar ook in Nederland bevindt zich een lokaal kantoor. Dit betekent dat we snelle en goede service kunnen leveren en dat er altijd service wordt verleend door een Nederlandse servicemedewerker wanneer dat nodig is.

Lage CO₂ footprint: Door de productie in Duitsland en zoveel mogelijk gebruik van lokale grondstoffen is de uitstoot van de productie laag en hebben producten een lage CO₂ footprint.

Projecten


Contact

Lunterseweg 90
6718 WH EDE
Postbus 190
6740 AD LUNTEREN
T (0318) 48 24 44
E info@hitech-vanegdom.nl

Kom langs in onze showroom!
(Graag even bellen van tevoren)
Ma-vr van 09.00uur t/m 17.00uur

 

Keurmerken en certificaten