Project opgeleverd volgens WELL-Certificering voor gezonde gebouwen

Landgoed Zonneoord is een unieke werk- en ontmoetingsplek waar veel bedrijven in de medische sector gevestigd zijn. Onlangs hebben we hier mogen werken aan de installaties van vier nieuwe kantoorgebouwen. De gebouwen werden bekroond met een WELL-certificering.

In het nieuwe TOPICS Magazine van Rexel staat een reportage over onze werkzaamheden bij de bouw. Met behulp van leverancier Rexel en Attiva Lichtprojecten hebben we het project uitgevoerd volgens de standaarden van de WELL-certificering. WELL is een keurmerk voor gezonde gebouwen wat in Amerika al vaker gebruikt wordt. Een systeem voor het meten, certificeren en monitoren op elementen die impact hebben op de gezondheid van mensen. denk aan lucht, water, licht, voeding, vitaliteit, comfort en een gezonde geest. Project Zonneoord is een van de eerste WELL-projecten in Nederland.

Hi-Tech Services van Egdom was verantwoordelijk voor de elektronische- en beveiligingsinstallaties. Met behulp van Rexel en Attiva Lichtprojecten, leverancier van Disano en Fosnova armaturen uit Italië, werden deze gebouwen bekroond met een WELL-certificering.

Alles over dit project lees je in in het TOPICS Magazine van Rexel.

Projecten


Contact

Lunterseweg 90
6718 WH EDE
Postbus 190
6740 AD LUNTEREN
T (0318) 48 24 44
E info@hitech-vanegdom.nl

Kom langs in onze showroom!
(Graag even bellen van tevoren)
Ma-vr van 09.00uur t/m 17.00uur

 

Keurmerken