Gecertificeerd MyEnergi installateur + AANBIEDING!

Wij zijn trots op het behalen van ons installateurscertificaat in september 2023 voor MyEnergi producten. Dit merk biedt totaaloplossingen voor elektrisch laden, energie besparen én opslag. De producten van MyEnergi worden volledig gefabriceerd in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Wij bieden 10% korting op de eerste afname van een laadpaal!

De producten van MyEnergi zijn los verkrijgbaar, maar werken ook zeer goed als totaaloplossing. Zo is er de Zappi: de elektrische laadpaal. Daarnaast is de Harvi een slimme draadloze sensor die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld de laadpaal Zappi te installeren zonder een bedrade stroomtransformator te hoeven gebruiken. Dus geen bedrading meer nodig!

Aanbieding

Bent u van plan om elektrisch te gaan rijden? Dan hebben wij op dit moment een aantrekkelijke aanbieding: bij afname van een Zappi laadpaal + Harvi sensor krijgt u 10% korting op het totaalbedrag! Neem contact met ons op

Optimaal gebruik van eigen zonne-energie

Daarnaast heeft MyEnergi de Eddi in het assortiment; een energie-omleider die het mogelijk maakt om het overschot aan opgewekte energie van uw zonnepanelen zelf te gebruiken voor uw verwarmingssystemen, zoals een warmwaterboiler en vloerverwarming.

Vanaf Q1 2024 is ook de batterij Libbi verkrijgbaar: een thuisbatterij om zelf energie op te slaan, zodat u zo min mogelijk hoeft terug te leveren.

Lees meer over MyEnergi producten

Projecten


Contact

Lunterseweg 90
6718 WH EDE
Postbus 190
6740 AD LUNTEREN
T (0318) 48 24 44
E info@hitech-vanegdom.nl

Kom langs in onze showroom!
(Graag even bellen van tevoren)
Ma-vr van 09.00uur t/m 17.00uur

 

Keurmerken en certificaten